Kohti keskitysleirejä?

Lapsilisät pitäisi ehdottomasti poistaa. On järjenvastaista että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta” ja ”Lapsilisien negatiivisena sivuvaikutuksena tuetaan sellaisten ihmisten lastensaantia, jotka eivät pysty tarjoamaan lapselleen hyvää elämää”, kirjoittaa Kokoomusnuorten Saul Schubak FB-sivuillaan. Syrjäytymistä on kahdenlaista, kykypuolueessa se näkyy vieraantumisena kansasta.

Perussuomalaisten Kymenpiirin puheenjohtajan ominaisuudessa vaadin Kokoomusnuoria ei paitsi irtisanoutumaan kommenteista, niin myös ryhtymään toimiin, jotta heidän hallinnostaan poistetaan henkilö ja mahdollisesti muut henkilöt, jotka viljelevät tämän kaltaista "ali-ihmis" -käsitteistöä. Kyseisen kaltaisen ajattelun tuloksista olemme saaneet lukea historian kirjoista. Vaaleissa emme näemmä valinneet vain edustajia itsellemme,vaan jumalia, joilla on oikeus arvottaa toisten ihmisten inhimillistä elämää ja päättää myöskin siitä miten heidän pitäisi elää. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas ja kaunis, vaikka ei ehkä ihan ”täydellinen suoritus” kokoomusnuorten mielestä olisikaan.

Olen suuresti hämmästynyt siitä, jos itsensä sivistyspuolueeksi nostanut ja muita kerkeästi arvosteleva Kokoomus antaa tämänkaltaisen loukkaavan ja äärimmäisen barbaarisen kommentoinnin jäävän villaisella painettavaksi.

Esittäjän kommentit siitä, että kyseiset lausumat eivät olleet tarkoitettuja julkisuuteen ovat kammottavia. Lausuma kertoo kaksinaismoraalista ja sameista vesistä, joita kykypuolueen mainostoimistoimagon alla piilee. Pidän asiaa niin vakavana, että pääpuolueen on asiaan reagoitava. Henkilö, jolla on puolueen organisaatiossa tälläinen asema, ei voi heitellä tälläistä ilmaan ja selitellä. Selityksenkin tekee erikoiseksi se, että siinäkin korostetaan heikomman aineksen statusta. Onko seuraava vaihe ykstyistämispuolueen yksityiset tuhoamisjoukot?

Arvot ovat todellakin koventuneet yhteiskunnassamme, se näkyy hyvin Kokoomuksen kannatuksen kasvuna.