VASTINE JUHA HAKALA 12.7 KOUVOLAN SANOMAT

Hakala tuntuu nyt kovasti pahoittaneen mielensä kaikesta, mikä liittyy Perussuomalaisiin. Hän syyttää meitä mm. uhkailuista ja pelottelusta. Monesti totuus ja ikävien asioiden esiin ottaminen saattaakin tuntua pelottavalta, mutta asioita tukittaessa kiihkottomasti, paljastuu moni murhe osakerrallaan ratkaistavaksi. Sen sijaan ainakaan minulle ei ole valjennut, ketä olemme uhkailleet ja miten?

Hakala tuntuu kiihkoissaan olevan ainoa, joka verhottuja uhkailuja esittää. Meillä suomessa on sananvapaus, ja sen nojalla voi esittää mitä ihmeellisempiä juttuja, kuten 12.7 Kouvolansanomista voi lukea. Asiasisältö oli Hakalalla jälleen kovin ikävä ja tarkoitushakuinen, yhdisteltynä tosiasioita, luuloja ja kuvitelmia. Tosiasiat oli kovin ikävällä tavalla erotettu asiayhteyksistään ja seassa oli myös asioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Hakala mainitsi minun Raul Lehdon, olevan Kymenpiirin perussuomalaisten puheenjohtaja, kiitos ylennyksestä, mutta olen piirin 2. varapj.

Toisekseen en ole vaatinut transitoliikenteen poistamista Kymen teiltä, vaan ehdottanut osan kuljetuksista siirrettävän rautateille ja rekoille suoraa kulkua ylitse rajan, jolloin tullaus tapahtuisi TIR liikenteen tavoin vastaanottavan maan tullausterminaalissa, josta sitten tavarat jaetaan. Näin säästymme rekkaparkeilta ja jonoilta.  Lukemaansa voi ymmärtää monella tavalla, huomaan että jälleen on löytynyt yksi uusitapa sellaiseen. Kehhoittaisin Hakalaa nyt hieman rauhoittumaan ja menevän vaikka torille ostamaan tuoreita, kotimaisia mansikoita, jos se mieliala hieman paranisi. Joten hyvää kesää kaikille ja Juha Hakalle.