Visaiset Viisumit

Visaiset Viisumit

Venäjä käy veristä hyökkäyssotaa ja tuhoaa Ukrainaa ja monen perheen elämän. Sodalla ei ole oikeutusta, sillä halutaan alistaa itsenäinen valtio, sekoittaa energiapolitiikkaa ja maailmanmarkkinoita kohottamalla Venäjän eliitti peluriksi suurvaltojen pöytiin. Samaan aikaan kotoisilla paikallismarkkinoilla pohditaan onko Venäläisille syytä myöntää maahan viisumeja. Tänne tullaan viettämään huoletonta lomaa, shoppaillaan, kautta kuljetaan ja nautitaan.

Raha toki virtaa koronan runtelemiin paikallistalouksiin. Kaupalle haetaan moraalista oikeutta, koska eihän se Venäjän kansa ole mitään sotaa aloittanut. Ei Saksan kansakaan tiennyt NSDAP:n hirveyksistä ja kukaan ei Natsi ollutkaan, varsinkaan 1945 jälkeen. Eikä kukaan ampunut, kannettiin vaan ammuksia ja ehkä jos ammuttiin, niin ylöspäin. Ei, kyllä kansa on osallinen, vaikka valtaeliitti kuinka kahlehtii. Vapaa korttia ei ole. Shoppailu täällä on passiivista hyväksyntää sodalle.

Suomen valtiovallan pitää ottaa vastuuta ja tehdä päätös. Lomailun on loputtava. Muutos lähtee tai on lähtemättä kansasta, NL:kin kuolinkellot soivat kansan lähtiessä kaduille. Poliitikkomme luimuilee EU -yhtenäisyyden ja rajahenkilöstön selän takana. Heitäkään kohtaan ei ole oikein, että rajalla joudutaan tonkimaan kieltotavaraa auto auton perään. Meidän on osoitettava, että emme hyväksy Venäjän toimintaa ja siitä on seurauksia kaikille Venäläisille. Vai elämmekö niin, että antaa sotia vaan ja Venäläisille ei saa aiheutua mitään ikävää haittaa, jos se ei sovi meidän etuihin.

Eikä ole oikein osoittaa vihaa täällä asioivia Venäläisiä kohtaan. Riittää, että sanomme ei kiitos. Viisumiasiassa on otettava selkeä linja, kuten Baltiassa. Vain perhesuhteiden ylläpitoon voisi viisumeja myöntää. Poliitikot tuntuvat odottavan yleisen mielipiteen kallistumista ja päätöksiä tehdään sen mukaan. Kiirettä ei tunnu olevan. Silloin ollaan tomerana kuulutettaessa yhteisvastuuta rahan palaessa maailmalla, keksiessä uusia veroja / maksuja tai antaessa vaalilupauksia, jotka ovat vaalien jälkeen kylmiä ja laihoja kuin torilla tarjoiltu vaalikahvi.