PS Piirikokous 23.11. Pyhtää

Vuosi kuntavaalien jälkeen on ollut kentälle ja uusille valtuutetuille haastava. Paljon uuden oppimista ja kuntia päättäjineen on kuormitettu valtiovallan kuntarakenne ja sote selvityksin. Niihin lausuntojen laatiminen on vaatinut paljon aikaa ja yhteistyötä kuntapäättäjien kesken. Siitä kiitos.

Kentän täytyy  olla jatkuvasti  hereillä ja valmiina kovaan työhön, joka tullaan palkitsemaan, sillä kansan mitta on täyttymässä. Vallassa olleet ja olevat puolueet eivät ole pystyneet  jakamaan hyvinvointia oikeudenmukaisesti kansalaisten kesken. Tämä johtaa väistämättä siihen, että:

Kansa haluaa muutosta nykypolitiikkaan, niin kotimaan- kuin EU-politiikan osalta

Syntyy tarve oikeudenmukaisemmalle ja rehelliselle politiikalle sekä usko siihen että sellaista on olemassa

Perussuomalainen vaihtoehto tulee tutuksi ja turvallisemmaksi, kentän jatkaessa näkyvää toimintaansa

EU-vaaleissa äänestäjille pitää tehdä täysin selväksi, että kotiin jääminen ei ole vaihtoehto. Protestin voi esittää vain äänestämällä.             

Kansa luottaa Perussuomalaisiin. Puolueen kannatus on pysynyt korkealla tasolla huolimatta tarkoitushakuisesta negatiivisesta uutisoinnista. Tällä hetkellä olemme kiinteäosa suomalaista politiikkaa, sen luomisessa että käytäntöön viemisessä. Käytäntö ja perusta on kuntatasolla, ihmistä lähellä. Meillä on pysyvä jalansija yhtenä suurimmista, ellei suurimpana, jos me jaksamme tehdä työtä sen eteen. Asema ei säily ilman työtä. Siitä olkoon esimerkkinä vanhojen puolueiden rappio, tärkein unohtui. Ihmiset.

 Ihmiset, jotka ovat odottaneet todellista vaihtoehtoa nykypolitiikalle ovat sen löytäneet. Puolueella on myös runsaasti potentiaalisia kannattajia, jotka puolueen on vielä tavoitettava etenkin varttuneemmissa ikäpolvissa ja naisissa. Se ei tule itsestään, se tulee tulee perustyöllä kenttätasolla. Hyvästä pyytettömästä työstä tulee aito palkkio, ajan kanssa, pikavoittoja ei ole, eikä niillä rakenneta kestävää perustaa Perussuomalaiselle puolueelle.

PS on todellinen ja ainoa vaihtoehto jolla on selkeä ja kansantajuinen poliittinen ohjelma, päämääränä ratkaisut, ei poliittiset kompromissit.

Miellä on halu vahvistaa kansan yhtenäisyyttä, yhtenäinen kansa turvaa menestymisemme ja heikoimpienkin selviytymisen.

Aikaisempien ja nykyisen hallitusten harjoittama politiikka on saanut monet äänestäjät etsimään vaihtoehtoja. Meidän täytyy osoittaa, että me olemme todellinen vaihtoehto jokaisella vaalikaudella ja käytännön työssä.  Perussuomalaisten vahvuudet perustuvat rohkeuteen puuttua yhteiskunnallisiin epäkohtiin. Tämä johtaa siihen, että yksittäisellä perusuomalaisella toimijalla täytyy olla myös paljon muita enemmän kanttia seistä itselleen epämukavassa poliittisessa tilanteessa, monesti kaikki muut itseään vastassa. Mutta asialinjalla ja maltilla oppii ja pärjää.

Puolueen edistyksellisyyttä ja edelläkävijyyttä osoittaa se, että vanhoillinen jako vasemmistoon ja oikeistoon ei istu perussuomalaisuuteen. Olemme asiapuolue, emme väri kartalla.